середа, 18 січня 2017 р.

"Все, що душа довірила словам..."

    Таку назву мала бібліотечна зустріч, яка відбулася 17 січня, з нашим земляком - охтирським поетом, піснярем і просто скромним та мужнім чоловіком - Анатолієм Григоровичем Дудченком.
       На сьогодні Анатолій Григорович є президентом клубу любителів мистецтв "Сокіл" Охтирського міського центру культури та дозвілля "КНЄЖА", член творчої спілки "Асоціація естрадного мистецтва України". Він відомий громадський діяч, активіст, чорнобилець, автор прекрасних віршів та пісень і просто справжній українець та патріот своєї країни.
     Анатолій Григорович представив до уваги слухачів свої нові вірші та пісні, які побачили світ в двох нових збірках творчого доробку автора - "У судьбы свои планы", "Тільки для тебе". На даний час поет працює разом з відомим композитором Л.Попернацьким над своєю третьою збіркою пісень, які будуть виконувати відомі українські естадні співаки. На зустріч з поетом до нашої бібліотеки завітали: заступник директора по роботі з дітьми ОМЦБС Михайленко Н.Г., колеги - Шепеля Л.І., Мірошніченко С.Ю., учасники жіночого клубу "Квітучий сад", а також колишня учениця А.Дудченка - Єлизавета Кундій яка неодноразово займала призові місця в літературних конкурсах, сама теж пише вірші, і все це з допомогою та настановою від великого майстра.
     Тож побажаємо Анатолію Дудченку здоров'я, творчого неспокою, радості від кожного прожитого дня, гордості від здійсненого, втілення задуманого та Божого благословіння! І звісно  чекаємо на нові зустрічі!






Єлизавета Кундій разом з провідним бібліотекарем філії Л.Г Шевченко


 

Немає коментарів:

Дописати коментар