вівторок, 23 травня 2017 р.

"Клубна зустріч у Музеї"

     18 травня, із року в рік, вже сорок років поспіль увесь світ відзначає Міжнародний День Музеїв. І наша Охтирська громада теж не виняток, адже маємо історичну окрасу нашого міста  - Охтирський краєзнавчий музей. Саме в цей святковий день ми організували виїздне засідання нашого жіночого клубу "Квітучий сад" до рідного краєзнавчого музею, щоб привітати працівників, подякувати за їхню кропітку, ювелірну та таку потрібну працю в  нашому сьогоденні.
Гостинно та радісно зустріли нас працівники музею, на чолі з директором закладу - Міщенко Людмилою Володимирівною, провели цікаву лекцію, екскурсії по виставковим залам, представили на наш огляд фільм про українську вишивку "Вишиванка - код життя", адже 18 травня - це і День Вишиванки, та як справжні українські господині запросили до святкового столу. А ще для нас сюрпризом було знайомство з майстринями декоративно-ужиткового мистецтва (вишивка) - Радько Лідією Миколаєвною та Полоннік Галиною Іванівною, які з подарунками теж завітали привітати свій рідний музей зі святом, адже є його давніми друзями.
      Отже наше перше клубне виїздне засідання у краєзнавчому музеї відбулося! Дякуємо за теплий, затишний прийом та плануємо наступні зустрічі!




Подарунок від майстрині Полоннік Г.І.




Народна майстриня-Радько Лідія Миколаївна








Вітаємо Музей!


Подарунки музею від Галини Іванівни Полоннік






















Роботи Радько Л.М.










Запашне чаювання



 

Немає коментарів:

Дописати коментар