четвер, 15 лютого 2018 р.

"Даруймо книги і любов!"

   Ось і прийшло  до нас свято всіх закоханих - 14 лютого - ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА! Але, мабуть, не всі знають, що саме цього дня у багатьох країнах світу відзначають ще і МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ДАРУВАННЯ КНИЖОК! Це одне з наймолодших свят, які нам відомі. Започаткувала його американка Еммі Бродмур у 2012 році. Згодом це починання підтримали у всьому світі.
   Міжнародний день дарування книжок - це добровільна ініціатива. Вона спрямована на підвищення інтересу до читання та книги. Цього дня заведено дарувати книги один одному, членам родини, бібліотекам, друзям, знайомим.
   Подяку тим, хто дарує свої улюблені книги хочемо висловити і ми. Ціла когорта наших користувачів задіяна в акції "Подаруй бібліотеці сучасну книжку". Тож велика вдячність - Кель Олені Анатоліївні, Скринник Антоніні Андріївні, Лисих Наталії Вікторовні, Студінській Галині Олександрівні та іншим читачам. Завдяки ВАМ, шановні, наш бібліотечний фонд став багатшим на десятки нових цікавих книг. ДЯКУЄМО!
   Ну а для всіх відвідувачів нашої книгозбірні до Дня Святого Валентина презентуємо поличку-свято літературних шедеврів українських авторів "Твоя історія кохання!" Тож завітайте до бібліотеки і оберіть для себе свою історію..., а яку - це вже вирішувати ВАМ.
                                                              До зустрічі!


 

Немає коментарів:

Дописати коментар