субота, 1 вересня 2018 р.

"Сім вечорів з Осінню..."

  Так, так саме з Осінню запрошуємо ВАС, шановні, провести вечірній час. Осінь запрошує нас всіх на побачення!
  Прочитайте...
"Люблю осінь. Люблю її заплакані дощем очі. Люблю її засипані листям вуста. Люблю навіть сум, з яким вона щороку сідає на моє плече. Як можна любити сум? Люблю. А ще люблю самотність, холод і душевну порожнечу — той стан, коли ступаєш по брудних калюжах, не боячись того, що черевики промокнуть. По венах тече щось схоже на кров, але насправді то біль, змішаний із краплинами розчарування.
Осінь ніколи не приходить без дощу. Знаю, то вона плаче від усвідомлення того, що її ніхто не чекав. Дивиться на людиноподібних істот із камінням в серці і не розуміє їхньої байдужості до неї та усіх, хто їх оточує. Вона б'є себе по обличчю, картаючи власну совість за провини людей. А ті дивні істоти топчуть опале листя, проклинаючи сиру погоду і сильний вітер, оминають мокрі плями на асфальті так, наче то чиїсь гріхи непрощені. У неї також є душа — безмежна і щира. Тільки помітити її можуть не всі, а лише ті, кому самотньо у цьому великому світі людей..."
   А щоб ВИ, шановні наші користувачі, не були одинокими та самотніми, завітайте до нашої книгозбірні, де на ВАС чекають - горнятко запашного чаю, домашня атмосфера та неперевершені авторські твори майстрів українського слова:  Ніна Багата, Анатолій Дудченко, Люко Дашвар, Світлана Талан, Дара Корній, Ірен Роздобудько, Юрій Винничук,  Володимир Самойленко, Володимир Лис, Василь Шкляр та багато інших.
         Оберіть свій улюблений твір та проведіть один із вечорів з Осінню...








 

Немає коментарів:

Дописати коментар