вівторок, 12 березня 2019 р.

"Для Жінок! Про Жінок!"

  6 березня 2019 року, напередодні свята - Дня прав Жінок та Миру, яке відзначаємо 8 березня, на зустріч  у бібліотеці зібралися учасники клубу "Квітучий сад". Темами засідання обрали: "Для Жінок! Про Жінок!"- до дня 8  березня та "Пророк  на всі віки!"- до 205-річниці від дня народження Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка.
  На зустріч запросили справжнього мужчину, який і розповідає цікаво, і вітає зі святом щиро, по-українські, наукового співробітника Охтирського міського краєзнавчого музею Юрія Михайловича Береста, який розповів цікаві факти про життя Тараса Шевченка, а також представив до уваги присутніх відео-презентацію про Великого Кобзаря.
 Олександр Миколайович Скиба- голова міського літературного  осередку товариства "Просвіта", теж додав цікаву інформацію про Тараса Григоровича Шевченка, а ще - читав вірші. Ну, як зазвичай, цього дня не обійшлося без привітань дорогим нашим  Жінкам! Лунали поздоровлення, побажання, слухали пісні. А які ж вправні, справжні українські господині наші жіночки! Скільки смаколиків наготували для частування на свято! Згадували своїх мам, бабусь, сестер, подруг, поринувши у далекі спогади молодих літ. І звичайно, були ліричні нотки поезії  для настрою від наших охтирських перлин - Ніни Багатої та Галини Чехути!
                                          Зі святом, ВАС, шановні Жінки!











 

Немає коментарів:

Дописати коментар