середа, 14 лютого 2024 р.

"Свято любові"

   14 лютого - увесь світ відзначає День Святого Валентина.

  Кохання - це найзагадковіша річ з усіх почуттів, які має людина. Тема кохання - це одна із найулюбленіших тем усіх часів. Його оспівували та передавали в слові поети та письменники всієї земної кулі. Здається книга і кохання, яке в ній описане - це одне ціле! 

  До свята готувалися і ми, Ваша книгозбірня. А саме - запросили всіх бажаючих,14 лютого, на бібліоакцію "Признач побачення у бібліотеці!". Думаєте, не було бажаючих? Були!!! Це - поважне подружжя, які прожили разом, майже піввіку, але і до сьогодні зберегли між собою такі щемливі, ніжні почуття. (P.S. дивіться фото). А ще - дарунком для всіх від бібліотеки є книжково- ілюстративна виставка - "Всьому початок є любов!". Представлена поезія, на виставці, українських авторів про кохання, звабить Вас назавжди, а романтичні романи про любов будуть ой як до душі. Ще - запрошуємо прочитати цитату всесвітньо відомих людей щодо питання "Кохання - це...". А продовження вже за Вами. Ну і як же ж без солодкої валентинки, яку з любов'ю та повагою підготували працівники бібліотеки. 

  Тож, шановні, свято кохання триває! До вечора ще далеченько. Встигніть завітати до нас саме сьогодні, саме за своєю порцією любові - любові до життя, до ближнього, до книги. Будьте коханими і кохайте! Нехай щастить!




















Немає коментарів:

Дописати коментар