субота, 24 лютого 2024 р.

"Два роки спротиву"

 #24Feb2022

#StandWithUkraine

#два_роки_нескореності

   24 лютого 2024 року минає два роки від початку повномасштабного збройного вторгнення рф на територію України.

    У ці сумні дні, українці об'єднуються, щоб знову, вкотре, привернути увагу світової громадськості до війни.

  10 років тому, 20 лютого 2014 року, російська федерація розв'язала війну проти України. Ворог окупував Автономну Республіку Крим і місто Севастополь, окремі райони Донецької та Луганської областей.

  Здійснивши 24 лютого 2022 року повномасштабне вторгнення в Україну кремль хотів остаточно знищити військовим шляхом українську державу та ідентичність. Але ЗСУ дали гідну відсіч окупантам.

  Ми, українці, тримаємо оборону сьогодні на всіх фронтах. Демонструємо волю перемогти ворога, чим доводимо спроможність протистояти російській військовій агресії. 

 Ми щиро вдячні нашим захисникам і захисницям, Збройним Силам України, волонтерам, зарубіжним партнерам за захист та допомогу. 

  Ми боротимемося, доки не звільнемо від  російського окупанта останній сантиметр української землі. Тож наше суспільство повинно й надалі залишатися консолідованим для перемоги над агресором і розбудови демократичної, правової держави в сім'ї європейських народів.

   До другої річниці повномасштабного вторгнення бібліотека представляє до Вашої уваги книжковий перегляд - "Моя країна: два роки нескореності".

                                           СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!















Немає коментарів:

Дописати коментар