четвер, 26 вересня 2013 р.

"Тихі зорі вічної пам'яті..."


    В нашому турботливому, повсякденному житті є дні, які об'єднують всі покоління, нас з вами - це дні пам'яті. Минають роки, змінюються люди, події, але пам'ять залишається завжди з нами. Ніщо і ніколи не зможе викреслити з нашої свідомості сторінки нашої історії... І одна з них - День Партизанської Слави.
   Ми відзначаємо це свято щорічно 22 вересня. Це день вшанування подвигу партизанів та підпільщиків у роки Великої Вітчизняної війни. Ми не повинні забувати тих людей, які пройшли крізь найскладніші випробування. У День Партизанської Слави ми з великою вдячністю говоримо про мужність, стійкість та самовідданість наших визволителів, наших земляків. І ми вшановуємо всіх тих, хто подарував майбутнє нам та нашим дітям. Це наш борг перед Вами - героями-переможцями.
                             Дорогі Ветерани! Низький Вам уклін та щира вдячність!
   Священної пам'яті Партизанськог руху Сумщини у роки Великої Вітчизняної війни приурочена книжково-ілюстративна виставка у нашій бібліотеці "Тихі зорі вічної пам'яті..."
Про факти героїчної партизанської боротьби в нашому краї розповіли присутнім книги, документи, плакати, фотографії представлені на виставці.












  

Немає коментарів:

Дописати коментар