середа, 20 грудня 2017 р.

"Хай оживає істина стара - людина починається з добра!"

   Вже третій рік поспіль, починаючи з 2015 року, наша бібліотека започаткувала благодійну акцію "Добром забуте серце обігрійте", по збору посильної допомоги для Охтирського будинку-інтернату людей похилого віку та інвалідів. Дану акцію щорічно ми оголошуємо з 1 листопада по 19 грудня.  В цей період всі небайдужі громадяни нашого міста приносять до нашої книгозбірні благодійну допомогу для передачі до будинку- інтернату. Люди діляться часточкою свого добра, теплотою та щедрістю душ та сердець з іншими. Це так потрібно в наш час, особливо тим людям поважного віку, які так хочуть від нас трішки уваги і піклування. І слава Богу, поки це нам вдається! Хочу виразити велику вдячність та низько вклонитися всім, хто долучився до нашої благодійної акції в цьому році. Хай береже ВАС Господь за ВАШІ добрі вчинки!
   ЩИРО ДЯКУЄМО! - Кесь Ганні Федоровні, Ліцовській Світлані Володимирівні, Матвеєвій Ніні Володимирівні, Даценко Лідії Миколаївні, Карповій Тетяні Георгіївні ,  Кізілєвій Ларисі Михайлівні , Ходоровій Ользі Анатоліївні,  Ковалюхі Лідії Володимирівні,  Гавриліці Ніні Григорівні та їхніх сім'ям, а також тим людям, які приносили речі і просто залишали перед дверима бібліотеки ще до її відкриття.
   19 грудня 2017 року, в день Святого Миколая, ми передали все зібране сестрі-хазяйці закладу -  Гончаровій Світлані Петрівні.  Дякуємо директору будинку-інтернату -  Токарю Віктору Михайловичу і всім працівникам, що завжди приймаєте від нас посильну допомогу для ваших підопічних. І в наступному 2018 році наша з Вами співпраця продовжиться, адже пам'ятаймо - Людина починається з добра!




 

Немає коментарів:

Дописати коментар