четвер, 7 лютого 2019 р.

"Феномен жіночої творчості!"

      Під такою назвою 6 лютого 2019 року відбулося перше в цьому році засідання клубу за інтересами «Квітучий сад», що діє при бібліотеці.
     На зустріч учасників клубу була запрошена поетеса Галина Петрівна Чехута, яка презентувала присутнім свої поетичні твори. Її творчістю захоплюються як в Україні так і за кордоном.  Відомі поціновувачі поетичних рядків мають творчий доробок поетеси у власних колекціях. Душевна лірика, любов до прекрасного, природи, рідного краю, домівки, коханого чоловіка, дітей, онуків – всім цим пронизано поетичне слова авторки. Учасники клубу  із задоволенням переглянули відеоролики на вірші Галини Петрівни, а також із захопленням слухали поезію у читанні самої поетеси.
     Слова вдячності за творчість, активність, ніжність до всього, що оточує і про що пише Галина Чехута,  висловили голова міського літературного осередку "Просвіта" Олександр Скиба, поетеса, член національної спілки письменників України Ніна Багата, а також від активу клубу "Квітучий сад" виступила Ніна Матвєєва. 
      Поетична колекція Галини Чехути різнобарвна та багатогранна ,чим  зачаровує та  бархатистим бальзамом лягає на душу. Говорити про творчість поетеси можна багато і довго, але, мабуть, варто один раз взяти і прочитати, поринувши у світ поезії. Дійсно, ця Жінка - це справжній феномен у своєму хобі!
      Щиро вдячні ВАМ, шановна Галина Петрівна, за таку зустріч, і з нетерпінням чекаємо на наступну, адже у творчого подружжя Чехути є ще багато цікавого, але про це згодом...
     Тож, шановні цінителі прекрасного, завітайте до бібліотек міста та познайомтеся ближче із душевністю та чарівністю ліричного слова Охтирської поетичної перлини - Галини Чехути.
 
 

 
Галина Петрівна Чехута
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Галина Чехута та Анатолій Чехута - творче подружжя.
 

 

 
 

 
 
 
Учасники клубу "Квітучий сад"
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

2 коментарі:

  1. Дякую бібліотекарю Людмилі Григорівні Шевченко за організацію творчої зустрічі. Галина Чехута

    ВідповістиВидалити