субота, 11 вересня 2021 р.

12 вересня - НГВУ "Охтирканафтогаз" 60 років

 

12 вересня - свято! Свято всіх жителів Охтирського краю! 60 років виповнюється НГВУ "Охтирканафтогаз", охтирській нафті!
   Переважна більшість родин нашого міста пов'язана з нафтовидобувною галуззю. Саме в переддень свята, на зустріч у бібліотеку, завітав клуб за інтересами "Квітучий сад", що діє при книгозбірні. Учасники клубу пригадали історію Охтирського нафтовидобувного комплексу, теплими та щирими словами згадали керівників, робітників, ветеранів праці НГВУ "Охтирканафтогаз". Кесь Ганна Федорівна, Дибарська Раїса Іванівна, Багата Ніна Павлівна - це жінки-перлини нашого "Квітучого саду", які пов'язали своє життя з нафтовою галуззю. Щиро дякуємо, Вам, шановні, за Вашу працю!
   Тож, напередодні свята, дозвольте нам, шановні нафтовики, привітати всіх Вас з професійним святом! У нафтовій промисловості необхідні такі люди як Ви - сильні, відповідальні, мудрі, справжні професіонали та фанати своєї справи! Нехай у Вашому житті нафтовим фонтаном б'є міцне здоров'я, грошовий достаток і сімейне благополуччя!
ЗІ СВЯТОМ!




1 коментар: