четвер, 30 вересня 2021 р.

Книжкові солодощі до гарячого чаю або книга до шоколаду!

 

Бібліотека, тиша, храм мудрості книги, знань. І це дійсно так. А сьогодні бібліотеки це вже масштабні, соціокультурні центри, де можно отримати інформацію про будь-яку галузь чи сферу діяльності, провести корисно свій вільний, дозвіллєвий час. Тобто, бібліотека круто змінила своє тихе життя на нове, креативне, гомінливе, говірливе, сучасне, і як на мене - це просто вау!!! Завітавши до бібліотеки, шановні користувачі, ми, бібліотекарі, вам і порадимо, і розрадимо,  в холод зігріємо, в спеку прохолодимо, чим запитаєте -   бібліотечною кавою, чаєм та компотиком! А головне - запропонуємо найсучаснішу, смачнющу і корисну саме зараз, літературу українських та світових авторів, а ще для Вас, шановні, завжди нові, неповторні бібліотечні послуги. Писати і говорити ще можу багато і довго. Але стартуємо до головного, а саме сьогоднішнього нашого з Вами свята - Всеукраїнського дня бібліотек, яке відзначаємо щороку 30 вересня! 
    Отже, наша бібліотека прийняла активну участь у вуличній акції до дня бібліотек, представивши до уваги виставку-інсталяцію "Книжкові солодощі до гарячого чаю або книга до шоколаду!" Фотозвіт дивіться!!! Сподіваємося, що всім , хто прийняв участь у акції, було і солодко, і тепло, і смачно, адже ми підготували для кожного з вас солодкі сюрпризи з побажаннями у вигляді і книг, і солодощів. Хто був, скуштував, той знає, а хто не встиг, обов'язково запрошуємо на наступний рік! І виходимо на фінішну пряму!
   Шановні жителі Охтирської громади! Бібліотекарі Охтирщини щиросердечно вітають всіх Вас зі святом - Всеукраїнським днем бібліотек!  Хочеться побажати  всім нам - міцного здоров'я, добробуту, статків, благополуччя, вдачі, а в серці кожного, нехай буде віра, надія та любов! З святом, шановні! І не забувайте, до зустрічі у бібліотеці! Ми Вас завжди чекаємо!












Немає коментарів:

Дописати коментар