пʼятниця, 17 березня 2023 р.

"Шевченкова весна"


9 березня святкуємо День Народження Тараса Григоровича Шевченка

У дні потрясінь, революцій та війни Кобзар як ніколи актуальний. Тарас був поруч із нами під час Революції Гідності, в тяжкі хвилини горя та смутку. Сьогодні, в такий нелегкий для всіх нас час, він теж з нами. В рядках його поезій знаходимо силу, віру і наснагу.

Для кожного з нас Шевченко - це сила, це - правда, це- віра, це - незалежність, це - Україна! Його вірші, взагалі все його життя, вся творчість пронизана волелюбством, жагою до справедливості, мужності. Шевченка неможливо не знати, не читати, не любити чи забути. Він - наша совість і честь!

І сьогодні, ми всі об'єдналися і обійнялися,Тарасе! Об'єдналися так, як ніколи досі! Хтось захищає нашу свободу зі зброєю в руках, хтось веде інформаційну війну, хтось дбає про біженців, хтось переказує гроші та закуповує необхідне для ЗСУ, хтось рятує, евакуює, витягує з-під завалів, хтось дбає про своїх близьких і вже будує план відновлення домівки, країни. Усі важливі і потрібні. І надалі тримаймося таких загальнонаціональних обіймів, аби разом зустріти нашу Перемогу і відновити державу!

До уваги користувачів представляємо книжково-ілюстративну виставку "Шевченкова весна". Приємного перегляду!









Немає коментарів:

Дописати коментар