пʼятниця, 16 лютого 2024 р.

"День єднання"

  16 лютого Україна відзначає День єднання! Його, Президент України Володимир Зеленський, запровадив 16 лютого 2022 року на тлі попереджень про війну.

  Для підняття духу і щоб зменшити психологічний тиск, Президент України встановлює нове свято, покликане нагадати, що саме в єднанні наша сила та міць. "Нам кажуть, що 16 лютого стане днем нападу. Ми зробимо його Днем єднання", -  сказав тоді Президент.

   Вже сьогодні, втретє, ми з Вами святкуємо це молоде свято. У нього немає сформованих роками традицій, але в умовах війни воно набуло особливого сенсу - показати усьому світові, що ми сьогодні як ніколи єдині та попри все будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє.

  Ми - сильні, рішучі, незалежні, бо ми разом!

  Вітаємо З Днем єднання та представляємо до Вашої уваги книжково- ілюстративну виставку  "Єдність і впевненість у своїй державі!", яку як і нас усіх об'єднує стрічка єдності!

  Вітаємо усіх, хто стійко дає відсіч окупанту, на передовій і в тилу. Ніхто і ніколи не забере у нас нашу свободу, волю, батьківську хату, рідну землю і мову! В єдності - наша сила!

















Немає коментарів:

Дописати коментар