пʼятниця, 28 березня 2014 р.

"Туберкульоз - діагноз, але не вирок!"


           Здоров'я... Чи може щось цінніше і дорожче бути у людини. Мабуть ні, але не завжди ми з Вами цінуємо і бережемо те, що маємо, а втрачаючи - нарікаємо на будь-кого, тільки не на себе.
           З народження природа вітає нас і дарує безцінний подарунок - ЗДОРОВ'Я ! Минають літа і ми з кожним роком втрачаємо свій неоціненний скарб і не часто замислюємося - а як же його зберегти? Хочеться щоб кожен житель планети Земля поставив перед собою це запитання і для себе ж самого дав чітку та вичерпну відповідь. Різних хвороб на світі хватає, а от здоров'я - одне.
           24 березня - увесь світ відзначав день боротьби з туберкульозом. На сьогоднішній день - туберкульоз не є вироком, це певний спосіб життя хворої людини. Не будемо вдаватися до цифр, але все ж таки маємо знати і пам'ятати, що в Україні і у всьому світі кожного року зростають показники цієї хвороби. Туберкульоз - захворювання серйозне, з ним треба навчитися жити -, так говорять лікарі. Саме профілактиці туберкульозу, його лікуванню, 25 березня у нашій бібліотеці було проведено інформаційну хвилинку для користувачів "Туберкульоз - не вирок!" На тематичній поличці "Увага! Актуальна стаття тижня!" були представлені видавничі  матеріали медичних працівників, в яких лікарі дають поради та застереження, а також пропонують способи лікування та профілактики  даного захворювання.                            
                                       Тож бережімо себе і будьмо здорові!




              

Немає коментарів:

Дописати коментар