вівторок, 11 березня 2014 р.

"Єдине ціле-ЖІНКА І ВЕСНА!"

    8 БЕРЕЗНЯ - Міжнародний жіночий день, свято весни і підвищеної уваги до жінки.
   8 БЕРЕЗНЯ всі жінки світу чекають квітів і подарунків. Така традиція цього дня.
    Жінка - джерело ніжності й любові, надії та милосердя, наснаги й оптимізму, берегиня родинного вогнища, гордість сьогодення та яскравий взірець для наслідування прийдешнім поколінням. "В тобі одній люблю я безліч жінок, дівчат і бабусь.Числа твоїх облич і масок, я наче космосу боюсь. Боюсь одкинути завісу над безміром твого єства.  Люблю я тайну поєднання в тобі - людини й божества",- так писав про жінок Д.Павличко.
    Наша бібліотека теж шанувала та вітала зі святом весни всіх жінок- користувачів бібліотеки. 6 березня відбувся "Бібліовогник Весни" для чарівної половини людства "Жіноча доля, вишита нитками", на який бібліотекарем філії були запрошені всі бажаючі жінки-користувачі бібліотеки.  Тематична поличка "Єдине ціле - Жінка і Весна!" мала неабиякий успіх у присутніх. Бібліовогник вдався на славу: відбувся обмін подарунками, декламувалися вірші про жінок наших земляків, а саме - А.Дудченка, С.Корнієнко, Р. Лісової та ін., завдяки Інтернет-технологіям , які має бібліотека, звучали пісні у виконанні заслуженої артистки України Н.Май, до речі, розповідь бібліотекаря про неї дуже зацікавила присутніх на святі, переповідалися кумедні анекдоти із життя жіноцтва та чаювали у теплій і затишній компанії.
                                          Тож, шановні жінки нашого міста!
       Прийміть ще раз від нас вітання зі святом! Нехай доля дарує Вам сімейний затишок, любов і турбота рідних стануть Вашою надійною опорою. Зичимо Вам здоров'я дзвінкої криниці, хліба запашного з української пшениці, рум'янців від калини, щоб були Ви щасливі. Хай Вам сонечко сяє привітно, квіти всміхаються рясно, а дні й роки хай будуть щасливі й прекрасні.









   
         

Немає коментарів:

Дописати коментар