вівторок, 11 лютого 2020 р.

"Бібліотерапія: все про вірусні інфекції"

    6 лютого 2020 року відбулося чергове засідання клубу за інтересами "Квітучий сад". Цього разу обговорювали тему здоров'я, а саме - вірусні інфекції, які на даний час блискавично поширюються серед нашого  населення. Це і грип, і ГРВІ, і такий страшний для нас, українців, КОРОНАвірус. Найбільше саме з цим вірусом і "знайомилися". Провідний бібліотекар філії №3 Людмила Шевченко підготувала дуже цікавий, повчальний і вкрай необхідний на сьогодні, лекційний супровід щодо запобігання захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції. Учасники клубу переглянули відеоролик, в якому відомий український лікар-педіатр, кандидат медичник наук, телеведучий - Євгеній Олегович Комаровський, поетапно та доступно розповів про  КОРОНАвірус.
    Психолог-волонтер нашої бібліотеки Оксана Перехода, яка теж була присутня на засіданні, розповіла як правильно психологічно себе поводити, коли вже людина захворіла, на будь-яку хворобу, як важливо налаштувати свій організм на позитив і організм, в першу чергу, ще без жодних ліків,  сам почне боротьбу з тим чи іншим захворюванням.
   Отже, переглянули, обговорили,  ще згадали всі засоби боротьби з вірусами за допомогою народної медицини і тут же їх і спробували, пішли чаювати запашним, малиновим, противовірусним чаєм!  А ще, бібліотека пропонує всім своїм користувачам свою бібліотерапію: лікування КНИГОЮ!
                              Всім бажаємо міцного здоров'я! Не хворійте!












 

Немає коментарів:

Дописати коментар