субота, 15 лютого 2020 р.

"Даруємо і книги, і любов!"

     14 лютого -  подвійне свято, не тільки день святого Валентина, а ще і Міжнародний день дарування книг! Надихнути людей по всьому світу подарувати  саме 14 лютого книгу: бібліотеці, другу, членам родини, ну хіба це не чудово? Вважається, що в цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання. Адже книга – один із найцінніших винаходів людства, вона сіє правду, добро, любов. Вона дасть нам відповіді на всі запитання і гарну пораду, навчить жити, любити і працювати заради щастя народу, заради самих себе і своїх рідних.
     Сьогодні без книги ми не можемо уявити своє життя, бо вона – постійний супутник, найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях: і для малечі, і для школяра, і для зрілої, досвідченої людини. Недарма в народі кажуть: «Хто багато читає, той багато знає!».
Частіше заглядайте до скарбниці духовності – книг, із яких б'є невичерпне джерело мудрості!
   Саме 14 лютого, в день дарування книг, наша книгозбірня поповнилася новинками літературних шедеврів. І за це щиро дякуємо нашим друзям бібліотеки, нашим дорогим користувачам - Ходоровій Ользі Анатоліївні, її онуку Зубатову Сергію та Шевченко Володимиру Сергійовичу, які знайшли час та можливість привітати бібліотеку зі святом та ще і подарувати книги.

Шановні користувачі!

Бібліотека-філія №3 проводить постійно діючі акції
 «Подаруй бібліотеці сучасну книгу» та «Буккросинг»
Приєднуйтесь! Добрі справи робити приємно!
 
 


Зубатов Сергій
 

Немає коментарів:

Дописати коментар