вівторок, 18 лютого 2020 р.

"Зізнайся Книзі у коханні!"

   День Cвятого Валентина – свято закоханих – відзначається 14 лютого в Європі з XIII століття, в США – з 1777 року, у нас – з початку 1990-х років.
Чому саме цей день і чому саме свято закоханих? З приводу цього існує чимало красивих легенд. Відома легенда з часів Римської імперії про єпископа Валентина, який був покараний за те, що всупереч імператорському наказу вінчав римських легіонерів із їхніми коханими.
     Якби там не було, а кохання існує стільки, скільки існують і люди, і займає головне місце у їхньому житті!
   Саме 14 лютого до нашої книгозбірні завітали люди різного віку, різних поглядів та уподобань, з різним настроєм, але всіх їх об'єднала любов до книги. До уваги користувачів в цей день була представлена святкова фотозона, LOVE - виставка "Все починається з любові". Користувачі мали змогу красиво сфотографуватися та ще і признатися в коханні Книзі!  На виставці були представлені світові літературні шедеври тільки любовної тематики. Кожен відвідувач, який завітав цього дня до бібліотеки отримав валентинку з зізнанням у коханні від книгозбірні.
    15 лютого для користувачів філії відбулася святкова зустріч "Сьогодні лише про Любов!", на яку завітали найактивніші наші читачі. Тож хочеться висловити слова вдячності всім, хто розділив з нами свято кохання, зізнався книзі і бібліотеці у любові, та ще і отримав безліч позитиву та гарного настрою.
                             ДЯКУЄМО! ЧЕКАЄМО ВСІХ НА НАСТУПНІ СВЯТА!












 

Немає коментарів:

Дописати коментар