вівторок, 16 листопада 2021 р.

16 листопада - Міжнародний день толерантності

 

16 листопада - Міжнародний день толерантності, що урочисто був проголошений Декларацією принципів толерантності", затвердженою у 1995 році на 28-й Генеральній конференції ЮНЕСКО.

Кожного дня толерантність починається з самого себе. Так, так, на моїй улюбленій роботі толерантною, перш за все, маю бути я! А всім нам слід бути толерантними по відношенню один до одного!

Толерантність - це чесність, це повага, це гармонія в різноманітті. Це пошана, ухвалення і розуміння форм і способів самовираження проявів людської індивідуальності. На мою думку, толерантність - це привілей сильних і розумних. А на думку моїх знайомих, толерантність - це спілкування і свобода думки, совісті і переконань, чеснота, яка досягає взаєморозуміння між людьми, батьками і дітьми, родичами, знайомими безконфліктним шляхом.

Але що ж робити, якщо конфлікт затягується і росте стіна нерозуміння? Мабуть, треба просто посміхнутися і бути ввічливим. Я впевнена, що ваш співрозмовник зробить так само. Давайте спробуємо, адже ми всі жителі однієї планети, майже сусіди. І як казав мультяшний герой кіт Леопольд, - друзі, давайте будемо жити дружно!

Будьмо толерантними один до одного! І буде всім нам щастя!



Немає коментарів:

Дописати коментар