пʼятниця, 12 травня 2023 р.

"Пам'ятаємо. Славимо. Вшановуємо."

 Травень... Який він запашний та багатий на різні свята та події. Буяє своєю свіжою, зеленою красою, чарує всіх пишним, білим цвітом, неначе юна наречена. Зваблює, закохує, хмілить, приваблює, а ще так і манить зустрітися в теплій та дружній атмосфері щирих друзів.

  Квітне яблуневим цвітом кожен куточок нашого міста, а наш бібліотечний "Квітучий сад" знову сьогодні розквітнув у нашій книгозбірні на черговому своєму засіданні. Темою зустрічі визначили - вшанування пам'яті воїнів Другої світової війни, а також привітання присутніх жінок, учасниць клубу, зі святом, яке наближається - Днем Матері, яке святкуватимемо вже цієї неділі, 14 травня.

 Співпрацювали з колегами бібліотекфіліїи- №2, а саме - бібліотекарем читацької зали Голубченко Надією Петрівною, аяк підготувала для присутніх цікаву та змістовну інформацію про факти Другої світової: згадали які бої відбувалися на Охтирщині, як звільняли місто, як відбудовували повоєнну Охтирку в далеких тих роках.

  Надія Голубченко давно цікавиться та досліджує історичні факти, які стосуються саме нашого Охтирського краю. Також цікаво було учасникам клубу дізнатися інформацію про виникнення та створення квітки "Мак пам'яті", яку також підготувала та розповіла Надія Петрівна.

  Завідувачка бібліотеки-філії №3 та керівник клубу"Квітучий сад" Людмила Шевченко ознайомила присутніх з історією свята Дня Матері, а привітанням для жінок-матерів, учасниць клубу, став вірш Ніни Багатої "Мамі" та солодкі подарунки. Отже, як говорять в нас, в Україні, зустріч вдалася! І ми раді з цього, а ще з нетерпінням чекаємо наступної, з новою темою, інформацією та цікавинками. Всіх щиро запрошуємо! Долучайтеся! 

Радо зустрінемо, цікаво та креативно поінформуємо, а ще пригостимо смачнющим чайком та смаколиками.


















Немає коментарів:

Дописати коментар