понеділок, 8 травня 2023 р.

"А пам'ять жива..."

    8 травня. День пам’яті та примирення. День вшанування жертв Другої світової війни. Найстрашнішої війни в історії людства, війни, яку ми так багато знаємо, говоримо, але яка і досі ставить перед нами багато запитань.

  Колись, давно, ми бачили війну кілька разів на рік, у кіно. З 2014 року і до сьогодення, ми бачимо війну щодня, не тільки у новинах, а у своїх містах та селах. Війна з ворогом триває на нашій рідній землі, а ветерани, воїни – не наші дідусі, а наші мужні, відважні, хоробрі чоловіки, брати, діти… Тому для нас цей день має свою особливу ціну. Ніщо так не потрібно нам, українцям, сильніше, ніж Мир у нашій країні. 

  За ці віки тотальних протистоянь, нищівних війн ми навчилися вмирати за Україну. Але тепер мусимо навчитися жити в Україні і для України. Нам дуже потрібна своя Перемога. Перемога України! І ми її обов'язково виборемо, бо ми - мужні та стійкі, незалежні та єдині! 

   До уваги користувачів представляємо виставку-пам'ять "Пам'ятаймо історію та шануймо подвиги!", з якою ви можете ознайомитись та переглянути, завітавши до нашої книгозбірні.

Вічна пам’ять та слава всім полеглим воїнам у Другій світовій війні. Україна понад усе!













Немає коментарів:

Дописати коментар