пʼятниця, 29 березня 2013 р.

"Диво дитячих рук"

     Будь-яким батькам хочеться, щоб їхня дитина жила без зайвих турбот, мала гарну вдачу та здоров'я. Але життя є життя. Захистити дитину від всіх проблем, щоденних клопотів неможливо, та і не потрібно. Краще навчити її відноситися до життя позитивно і бачити у ньому лише прекрасне, тоді і жити буде легше.
     Саме так і вчаться робити дітки, які займаються в Охтирському міському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Вони бачать та відчувають у всьому, що їх оточує тільки прекрасне. Потім втілюють та відтворюють це у житті і, нарешті, представляють на розсуд нам з вами. Їхні роботи-це диво, справжнє диво дитячих рук, а допомагає їм створювати красу їхній педагог та наставник - Павленко Аліна Павлівна. Саме ця жінка, справжня майстриня, прищеплює своїм вихованцям любов до рідного краю, його традицій та вчить бачити чудове та прекрасне, навіть у простій гілочці дерева.
     Наша бібліотека у своїх стінах розгорнула виставку робіт вихованців центру соціальної реабілітації. Всі вироби, які представлені на виставці неможливо описати, їх потрібно тільки бачити, адже вони кожен сам по собі чарівний і неповторний. Відвідавши виставку, ви переконаєтеся, що краса живе у всьому,  що оточує нас,  а роботи цих дітей-це справжні шедеври. Завітайте до бібліотеки та отримайте справжню насолоду від представлених виробів.



Павленко Аліна Павлівна














Літовченко Сергій переглядає виставку

Сушко Олександр в захваті від представлених виробів

     .

Немає коментарів:

Дописати коментар