четвер, 22 серпня 2013 р.

"Живу для тебе, УКРАЇНО!"

    

         Історію України прийнято відраховувати з моменту створення Києвської держави в 9 столітті. Після занепаду цього державного утворення і розпаду на дрібні князівства у 17 столітті утворюється Козацько-Гетьманська держава, яка проіснувала до кінця 18 століття. Незалежної української держави не існувало.
          24 серпня 1991 року Верховна Рада Української РСР проголосила Україну незалежною, демократичною державою і винесла "Акт проголошення незалежності України" на підтвердження Всеукраїнським референдумом 1 грудня 1991 року. Так народилася нова країна - УКРАЇНА!
          В цьому році ми з Вами вже 22-й рік поспіль будемо вітати нашу незалежну державу З Днем народження та бажати їй процвітання, шани, поваги, економічного зросту та стабільності.
         Традиційно, напередодні Дня Незалежності наша  бібліотека підготувала книжкову виставку "Святкуй, квітуй, моя Державо!" для своїх відвідувачів, у якій відображений шлях становлення української держави, її самостійність, досконалість, а також кроки розбудови демократичного суспільства.
         Тож ми вітаємо тебе, Країно! Святкуй, квітуй, набирайся сили й терпіння, та знай, що ми тобі у всьому допоможемо і завжди будемо с тобою поряд. Адже 22 роки-це так молодо і зухвало. Ще все зробимо, встигнемо, зможемо і переможемо. І давайте всі будемо пам'ятати про те, що нас єднає - НЕЗАЛЕЖНІСТЬ!

























 

Немає коментарів:

Дописати коментар