вівторок, 18 лютого 2014 р.

"Кохання володіє нами"

     "Я тебе кохаю..." ці слова звучать через віки, століття, роки. Різні мови, різні люди - все різне, єдине - кохання. Кохання- вогонь і лід, поезія і проза, як біг струмка, як грім і блискавиця, як зірка, що вражає сміливця красою й простотою водночас. Кохання- все що було, буде. Воно зігріває нас у свята і будні. До кожного з нас рано чи пізно в душу заглядає кохання. Воно поза віком і поза часом.
      Саме 14 лютого кожного року ми звертаємося до теми кохання, бо це надзвичайний день- ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА - Всесвітній день закоханих! Невід'ємним атрибутом романтичного свята є "валентинки"-романтичні вітальні листівки у вигляді "сердечок" зі словами добрих побажань, зізнань у коханні. Свято відзначається як увіковічення пам'яті християнського проповідника Валентина, який попри сувору заборону мав сміливість таємно вітати закоханих. Саме 14 лютого він був страчений, а в останню ніч життя написав у тюрмі зізнання в коханні дівчині, яку зумів зцілити, повернувши їй зір. Святий Валентин став покровителем всіх закоханих.
       Отже, наша бібліотека вже який рік поспіль теж долучилася до святкування дня закоханих і зізналася у ніжних почуттях своїм користувачам. Цей день в бібліотеці був романтичним, яскравим і надзвичайним, бо кожен користувач , відвідавши бібліотеку в цей день, отримав від бібліотекаря у подарунок "сердечко-валентинку". Також у залі бібліотеки протягом тижня, напередодні свята,  працювала святкова книжкова виставка "У полоні кохання" та діяла "Скринька - Валентинка" (всередині скриньки знаходилися "валентинки" для всіх бажаючих), за допомогою якої користувачі бібліотеки змогли привітати коханих для них людей зі святом.
       Отож свято кохання відбулося. Тож чекаємо на нові свята і нові зустрічі.








Суслов Альберт Олександрович та Суслова Галина Іванівна-подружжя, активні користувачі, які вже багато років разом із бібліотекою відзначають всі свята. Невдовзі після дня закоханих відзначили 50-річчя подружнього життя.

Найромантичніша пара 14 лютого - Діброва Артур та Ісакова Руслана.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар